دیوارپوش یا پانل سه بعدی یکی از مصالح پرکاربرد در ساخت و سازهای گوناگون و دیزاین دکوراسیون می باشد. پانل ها انواع مختلفی دارند و دارای دو صفحه ی فولادی هستند که هسته ای عایق در وسط صفحه قرار گرفته است و از طریق المان هایی به هم وصل شده اند این پنل ها دارای سطح کاملا 3D و ضخامت 1 تا 4 سانتی متر است. که پس از نصب، روی آن را با مصالح مختلف می پوشانند. در این مقاله هایکا پنل به بررسی پنل سه بعدی می پردازد.
پنل سه بعدی چیست
پنل های سه بعدی در دو حالت مختلف استفاده می وشند که به عنوان مصالح در ساختمان ها و یا دیزاین دکوراسیون مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقاله قد داریم انواع پانل های سه بعدی یا دیوارپوش ها را بررسی نماییم. دی.ارپوش های سه بعدی با توجه به طرح خاصی که دارند و ایجاد محیطی سه یعدی و چشمگیر در بسیاری از مکان ها استفاده می شوند. پانل های سه بعدی با توجه به نیاز افراد در دیزان منزلشان استفاده می شوند که در ادامه بیشتر با کاربرد انواع آن ها آشنا می شوید.
انواع متریال پنل سه بعدی
انواع متریال ها در پانل سه بعدی باعاد و ضخامت های متفاوتی دارند و برای مکان های خاصی استفاده می شوند.
فومی (پنل سه بعدی)
فوم ها در ساختمان ها بسیار کاربردی هستند و تا به الان انواع مختلفی از آنها ساخته شده است پنل های فومی سه بعدی که در محیط داخلی خانه مورد استفاده قرار می گیرند جز متریال های پرطرفدار امروزی در دکوراسیون می باشند. راحتی نصب و نصب بسیار سریع این دیوارپوش ها از مزیت های این دیوارپوش ها هستند. پنل سه یعدی فومی در ابعاد و رنگ ها و طرح های مختلف تولید می شوند.
چوبی (پنل سه بعدی)
یکی دیگر از پانل های سه بعدی، پانل هایی است که از جنس چوب طبیعی هستند. این نوع پنلها طرح های زیبایی دارد که این امر سبب شده در دکوراسیون داخلی و خارجی نیز از آن استفاده کنند.
چرمی (پنل سه بعدی)
پانل های سه بعدی چرمی از چرم PU تشکلی شده است. لایه های آن همگی از جنس پلی اورتان می باشد. در گذشته از این نوع چرم فقط در صنعت تولید کفش استفاده می کردند اما امروزه در صنعت مبلمان نیز استفاده می شود. از ویژگی های این پنل می توان به ظاهری چرمی، بافتی ثابت اشاره کرد. و همچنین امکان نگهداری و تمیز کردن آن آسان است. لایه پلی اورتان به دلیل ضخیم بودن جاذب صوت می باشد. از این پنل ها برای جاهایی که صدای موزیک بالایی وجود دارد مانند رستوران و اماکن عمومی و .. استفاده می کنند زیرا تاثیر بسزایی در کنترل سر و صدا دارند.
آلومنیومی (پنل سه بعدی)
یکی از بادوام ترین و مناسب ترین گزینه برای پوشش بیرونی ساختمان پانل سه بعدی آلومنیوم است. این پانل عایق خوبی در مقابل صوت و حرارت است این پانل از ورق های هسته آلومنیوم آلومکس از پوشش رنگ PVDF تشکیل شده است. این رنگ بدلیل بافت سبک و انعطاف پذیری دارد در صنعت ساختمانی مورد پسند بوده است.
گچی (پنل سه بعدی)
دیوار پوش سه بعدی گچی از مواد معدنی سولفات نرم مرکب از دهیدرات کلسیم سولفات تشکیل شده است. این سنگ ها هیچ بویی ندارند و فاقد مواد افزودنی هستند.
پی وی سی (پنل سه بعدی)
این پانل ها از جنس پلاستیک PVC هستند و بسیار وزن سبکی دارند و می توان به راحتی آنها را برش داد از این پانل های پی وی سی میتوان برای فضاهای بیرونی و درونی ساختمان نیز استفاده کرد چون که قابل رنگ آمیزی هستند.
پلیمری (پنل سه بعدی)
پنل های پلیمری برگفته از اشکال طبیعی و ارگانیک هستند و برای تمامی فضاهای مدرن در معماری کاربرد دارد. این پانل بسیار سبک وزن بوده و به آسانی نصب می شود. هم ضدآب است هم عایق صوتی و حرارتی.
مزایای پنل سه بعدی هایکا پنل
پانل سه بعدی پلیمری و فومی هایکا پنل مزایا و کاربردهای زیادی دارد به طور مثال؛ از این پنل ها میتوان در ساخت انواع درب، کابینت، ویترین فروشگاه ها، مبل و سرویس خواب و سقف کاذب و غیره نیز استفاده کرد از دیگر ویژگی های این پنل ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
_ سبک بودن
_ مقرون به صرفه بودن
_ عایق صوتی و حرارتی
_ مقاوم در برابر عوامل محیطی
_ سرعت نصب بالا
معایب پنل سه بعدی هایکا پنل
هر کدام از متریال های دیوار پوش سه بعدی مناسب مکان مخصوص می باشد. اگر این متریال ها با توجه به نیاز مکانی و شناخت کافی انتخاب شوند می توانند بدون معایب باشند. برای مشاوره در انتخاب بهترین پنل ها می توانید با کارشناسان هایکا پنل در ارتباط باشید.
مکان های مناسب دیوارپوش سه بعدی
همان طور که در مقاله های قبل درباره دیوارپوش سه بعدی گفته شد از این محصول میتوان در طراحی داخلی و بیرونی ساختمان ها استفاده کرد. از جمله مکان های مناسب برای استفاده از دیوارپوش های سه بعدی پشت تلوزیون، اتاق خواب، بین کابینت در آشپزخانه، نشیمن، سرویس بهداشتی و سقف و … را میتوان نام برد.
جنس و متریال پنل سه بعدی هایکا پنل
پانل های سه بعدی از متریال های مختلفی تشکیل شده اند که هایکا پنل دو نوع از متریال ها پوشش می دهد. هایکاپنل به عنوان تولید کننده دیوارپوش سه بعدی پلیمری ، در ساخت این دیوار پوش ها از پلیمر پتروشیمی تبریز استفاده می نماید. این نوع پلیمر که به HIPS معروف است استحکام و دوام بالا در مقابل ضربه را دارا می باشد که در سایر انواع دیوارپوش ها این دوام طولانی مدت وجود ندارد. همچنین هایکا پنل به عنوان وارد کننده دیوارپوش فومی فعالیت می نماید که متریال آن ها از فوم چند لایه با محافظ پلی اورتان ساخت ایران و چین است. این دیوارپوش ها پشت چسبدار هستند و برای نصب نیاز به چسب و مواد خاصی ندارند و به راحتی قابل نصب روی انواع بسیاری از سطوح می باشند.
نصب پنل سه بعدی
اگر کمی اهل کارهای فنی باشید نصب پانل های سه بعدی را به راحتی انجام می دهید چون نصبشان ساده است و تقریبا نصب هر کدام شبیه به هم است. برای نصب پانل های سه بعدی کاغذ سمباده، ابزار برش، چسب سیلیکون، قلم مو، رنگ آستر و اکریلیک و آب و دستمال لازم است. برای نصب پانل های گچی سه بعدی لازم است مراحل زیر را طی کنید: ابتدا محلی که می خواهید پانل را نصب کنید به خوبی تمیز کنید از ورق های سمباده نیز می توانید برای اینکار استفاده کنید. روی دیوار جای پنل ها را مشخص کنید. حتما چسب مخصوص آن را تهیه کنید و با دقت زیاد بچسبانید. سپس برای پر کردن درز ها از شن و ماسه گچ استفاده کنید و با کاردک صاف کنید. در این مرحله بر خلاف پانل های دیگر برش زنی را به آخر کار موکول کنید. و در آخر برای رنگ آمیزی اقدام کنید. لازم به ذکر است 5 الی 8 بار مواد و رنگ را با دستگاه بتن پاش به سوی سطح بپاشید.
تلفن تماس: ۰۹۱۴۴۰۱۲۷۵۴ واتساپ: 09353990976